Chinees leren door middel van een cursus

Heb je altijd al Chinees willen leren en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een groepscursus de ideale methode. In een school leer over de taal en ook over de cultuur. Bovendien is het ook nog eens ontzettend nuttig voor je carrière en kan je meer leren over de Chinese cultuur. Deze is namelijk totaal anders dan de westerse wereld. Tijdens de Cursus Chinees bereik je samen met de andere groepsgenoten doelen en kan je elkaar blijven motiveren.

Cursusoverzicht Chinees

Samen met de andere cursisten ga je aan de slag met de cursus Chinees in Den Haag. Tijdens de groepslessen profiteer je niet alleen van elkaar gezelligheid, maar je motiveert elkaar ook nog eens. Hartstikke fijn met zo’n lastige taal als Chinees. Bovendien is het tarief ook nog lager dan met een individuele cursus. Dit is dus mooi meegenomen!

Als je begint met een cursus kan je kiezen uit verschillende niveaus. Als beginner begin je natuurlijk bij het beginners niveau, maar ben je als gevorderd kan je een stapje hoger gaan. Het hoogste niveau bereid je voor op de examenvoorbereidingscursussen.

Wil je toch liever wel een 1 op 1 cursus is dit geen probleem. Dit is namelijk ook mogelijk. Deze cursus is helemaal afgestemd op jouw agenda. De cursus is hierdoor makkelijk te combineren met je baan en het gezinsleven. De cursus kan je ook samen met je collega’s volgen. Dit wordt de in-company lessen genoemd. Deze laatste twee mogelijkheden worden wel tegen iets hoger tarief aangeboden, omdat je lessen voor kleinere groepen wordt gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *