De verschillende coach trajecten van Inzicht

Jij wilt je ontwikkelen. Je bent helemaal niet op zoek naar de Trainer Curcus 1, 2 of 3 die de KNVB aanbiedt. Zoek maar eens op ‘Coachopleiding Rotterdam’. Je komt dan eerst allerlei voetbal trainer opleidingen tegen, iets waar je niet persé naar op zoek bent. De coachopleidingen die jij zoekt zijn de opleidingen die bijvoorbeeld worden aangeboden door Inzicht.nl. Coaching bij Inzicht is bedoelt voor mensen die willen ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak. Mensen die zich bewust zijn van eigenschappen die ze willen afleren of juist willen ontwikkelen. Inzicht biedt verschillende soorten coaching aan. Vandaag behandelen we de coachtrajecten life coaching en carrière coaching.

Life coaching

Het leven is goed en het leven is fijn maar kan soms ook erg lastig zijn. Bij Inzicht leer je dat we allemaal in dezelfde stormende zee varen maar dat niet iedereen in een zelfde boot vaart. Door jouw leven te bespreken en de zaken die je wilt veranderen of verbeteren aan te pakken helpt Inzicht jou betere of andere keuzes te maken. Het grote voordeel van een levenscoach is de spiegel die de coah jou voorhoudt. Reflectie van jouw leven en de keuzes die je maakt helpt je verder in jouw pad van persoonlijke ontwikkeling.

Carrière coaching

Heb je het niet meer naar je zin op je huidige baan maar weet je niet goed wat de volgende stap in jouw loopbaan moet zijn? Ga dan eens praten met een loopbaan coach. Een frisse blik op jouw keuzes kan erg verhelderend werken. Zit jij goed op je plek bij je huidige baan? Dan is het ook zeker goed om af en toe eens met iemand over je carrière te spreken. Daag jij jezelf wel genoeg uit? Wordt je nog wel echt gelukkig van je huidige baan of geniet je enkel van de zekerheid die het biedt.

Kijk voor meer informatie over deze en andere coachtrajecten eens op Inzicht.nl!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*