Familiedag 2020: waar kiezen jullie voor?

De familiedag is altijd een belangrijke aangelegenheid. Niet alleen voor jou, maar voor de hele familie. Zo vaak zien jullie elkaar niet met z’n allen bij elkaar. Die ene dag in het jaar dat jullie dan samen met moet het wel extra speciaal worden. Maar het is niet makkelijk om een activiteit te kiezen die bij iedereen in de smaak valt. In onderstaand artikel vind je drie manieren om jouw familiedag er een te maken om niet te vergeten.

Bakken maar!

Bakkers klaar, bakken maar. Deze gevleugelde woorden zullen ook jullie inspireren tot het bakken van taarten en gebakjes tijdens deze heerlijke bak workshop. Laat je met je familie meenemen op een culinaire workshop vol handige tips, originele recepten en heerlijke baksels. Jullie maken samen drie gebaksoorten die natuurlijk ook geproefd gaan worden. Er zal genoeg zijn voor iedereen. Superlekkere workshop inclusief de recepten, onbeperkt warme dranken en professionele begeleiding.

Rondje varen

Wat is er lekkerder dan op het water te zijn. De wind in je haren, voor even je eigen boot en genieten van de zon op je gezicht. Als je in google de woorden ‘sloep huren Rotterdam’ intypt, verschijnen er links naar websites om je ideeën waar te maken. Een sloep huren met de hele familie hoeft niet veel te kosten. Helemaal niet als je de kosten verdeeld over de personen aanwezig in de sloep. Trossen los, varen maar!

Spelletje in de stad

Wonen jullie vlakbij een grote stad? Dan is het misschien leuk om daar af te spreken. Een mogelijkheid is om een uitgestippeld spel te spelen al lopend door de stad. Bijvoorbeeld levend ganzenbord. Het betreft de levende versie van het eeuwenoude bordspel, waarbij je om de beurt met een dobbelsteen gooit en moet proberen om je pion als eerste bij het eindpunt te krijgen. Nu zijn jullie zelf de pion! Tijdens het spel moeten jullie allerlei opdrachten gaan uitvoeren, vragen beantwoorden en gaan jullie onderling de strijd met elkaar aan. Welk team zal er vandoor gaan met de felbegeerde prijs?