Heb je een college gemist?

online hoorcolleges

Helaas heb je niet altijd de tijd om een avond vrij te maken om naar een college te gaan, of tot overmaat van ramp ben je vergeten een kaartje te reserveren zodat het niet meer mogelijk is om een college bij te wonen. Gelukkig zijn er online hoorcolleges die je kunt volgen wanneer je wilt, of je nu onderweg bent of lekker in je luie stoel zit thuis. Home-academy.nl maakt dit allemaal voor je mogelijk, alle bekende en grote sprekers vind je terug op de website. 

online hoorcolleges

Kies een onderwerp

Er zijn tal van onderwerpen waaruit je kunt kiezen bij de online hoorcolleges, of je nu de geschiedenis van Turkije wilt weten of over moderne kunst het is allemaal mogelijk bij home-academy.nl. Omdat de colleges de originele geluidsfragmenten zijn, weet je zeker dat je dezelfde college hoort als degene die je bijvoorbeeld gemist hebt in het theater of de universiteit. De academy heeft er alles aan gedaan, om de kwaliteit van de colleges hoog te houden, wanneer je een college luistert zul je dit horen. 

Nieuwe hoorcolleges

Omdat de online hoorcolleges zeer populair zijn is het goed dat er steeds weer nieuwe colleges worden toegevoegd op home–academy.nl. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de laatste nieuwe colleges om te luisteren, je kunt natuurlijk ook zoeken naar een bepaalde spreker. Grote namen kom je tegen tussen de sprekers, of je gaat op zoek naar een specifieke hoorcollege om te luisteren. Aan het aantal colleges zal het niet liggen, want dit is enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *