Learning Management Systeem

Opleiding gaan volgen

Learning Management Systeem, ofwel LMS, is een leersysteem die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Dit is lokaal of via de cloud. Voordeel is dat iedereen, die bevoegd is om hiermee te werken, hiermee aan de slag kan gaan. Veel bedrijven hebben inmiddels deze manier gevonden om zijn of haar medewerkers bepaalde leerstof of technieken aan te leren. Voordeel is dat je hiervoor niet naar een bedrijf hoeft te gaan waar deze lessen gegeven worden, maar gewoon binnen eigen bedrijf hier gebruik van maken. Op deze manier is het mogelijk o jouw personeel de nodige kennis te geven die zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren op de werkvloer.

LMS, Learning Management Systeem

Online is het mogelijk om te zien welke soorten leerplatvormen er beschikbaar zijn. Je kan hiervoor een demo aan gaan vragen. Op de website is een formulier te vinden waar je deze demo aan kan vragen. Zodra je al jouw gegevens hebt ingevuld, wordt er zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen. Op deze manier kan je er snel achter komen op welk wijze deze manier van opleiden jouw organisatie kan verbeteren.

MyCademy werkt vanuit drie pijlers:

  • MyCademy als opleidingsintermediair
  • De E-learning Market Place
  • Het MyCademy Leerplatform
LMS

Diverse opleidingen

Binnen bedrijven is er vaak iemand nodig die medewerkers, oud of nieuwe, de juiste kennis kan bijscholen. Iedereen moet weten met welk bedrijf hij of zij te maken heeft en wat de werkzaamheden zijn. Vooral op het IT gebied kan dit erg lastig zijn. Het is daarom fijn om te weten dat je dit soort taken uit handen kan geven aan een bedrijf die hier meer kennis over heeft. Het opleidingsaanbod wat je hier kan vinden is erg diverse en zeker de moeite waard om hier mee verder in zee te gaan.

Vraag een pilottraject aan

Het is hier mogelijk om een pilottraject aan te vragen om zo jezelf en de medewerkers te kunnen overtuigen dat deze manier van opleiding geven ook werkelijk werkt.

Ons bedrijf heeft hier ook aan deelgenomen en in eerste instantie waren het een paar medewerkers die hiermee aan de slag gingen. Het geheel duurde een half jaar en hierin konden deze deelnemers zelf bepalen wanneer zij aan een training mee gingen doen. Veel kon onder werktijd gedaan worden, maar ook thuis moest er nog iets worden gedaan. Voordeel van deze trainingen waren dat deze goed waren ingericht. De medewerkers waren hier zo positief over, dat ook in de vrije tijd veel aan deze opleiding werd gedaan. Al met al zijn deze medewerkers met vlag en wimpel geslaagd. Voor ons was dit de reden om LMS binnen ons bedrijf te introduceren.

leerplatform

Vraag hier meer informatie aan

Veel bedrijven hebben inmiddels hun medewerkers weer aan het leren gekregen. Mede omdat de druk hier niet zo hoog is en iedereen zelf kan bepalen wanneer en waar je gaat studeren. De makkelijke manier van leren kan veel medewerkers aantrekken. Zelfs mensen die door hun leeftijd zichzelf niet meer aan een studie zien beginnen zijn om. Ook zij kunnen op eigen tempo de kennis uitbreiden.