Rijbewijs B Arnhem

Auto leren rijden

Het werd echt hoog tijd dat ik me eens ging interesseren voor het behalen van een rijbewijs B Arnhem. Ik was zo ongeveer uitgestudeerd, 25 jaar en op dit moment heb ik een aardige baan. Genoeg geld dus om mijn rijbewijs te gaan halen.

Via internet kwam ik terecht bij een rijschool die een Beste Deal Actie aanbood. Voor 975,00 euro het rijbewijs B Arnhem behalen klinkt prima. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je in één keer slaagt. Een geweldig lespakket en gratis verzekerd via het Bovag garantiefonds gaf voor mij de doorslag.

Autorijden

Snell.nl Arnhem heeft een aantal professionele rijinstructeurs in dienst. Met meer dan 25 jaar ervaring op rijschoolgebied, ben je hier in goede handen. Ik wist echt niks, maar dan ook helemaal niks van autorijden. Een goede vriend vertelde mij dat veel leerlingen bij deze rijschool in één keer slagen. Daar had ik wel oren naar.

Voor een scherpe prijs hoogwaardige kwaliteit! Er kan gekozen worden voor een aantal pakketten, n.l. Best Deal, Medium of een Large pakket. Ik had gekozen voor de Best Deal.

Fijne rijschool

De Best Deal Actie houdt in, dat je 20 praktijklessen krijgt en een CBR praktijkexamen à 108,00 euro. Theorielessen kunnen online worden gevolgd en zitten bij de prijs in. Er kunnen onbeperkt theorie- en praktijkexamens worden geoefend. Er is ook de gelegenheid om een tussentijdse toets te doen voor 89,00 euro. Verder worden er duidelijke afspraken gemaakt, optimale zekerheid gegeven en de Bovag lesovereenkomst is prima geregeld.

Rijles

2e Keer geslaagd!

Helaas ben ik niet voor de eerste keer geslaagd maar na een paar extra lessen wel voor de 2e maal. Dit lag echt niet aan de rijschool maar helemaal bij mezelf. Na het zakken heb ik nog een vijftal rijlessen genomen en ben nadien met vlag en wimpel geslaagd!