Waarom is een whiteboard voor thuis zo handig

schematherapie opleiding

Of je nou thuis werkt, een weekplanning of een to do list hebt die je niet moet vergeten. Een whiteboard muur kopen is ideaal in gebruik voor vele doeleinden. Naast een whiteboard voor aan de muur kun je ook kiezen voor een whiteboard verrijdbaar online bestellen bij Whiteboardshop. Bij een gespecialiseerde whiteboardshop vind je een groot assortiment terug met verschillende whiteboards voor allerlei doeleinden. Je kunt gemakkelijk online rondsnuffelen in het assortiment en je bestelling plaatsen die vervolgens gewoon thuisbezorgd wordt. Ideaal, want je hoeft er de deur niet meer voor uit.

Soorten whiteboards

Er zijn vele verschillende soorten whiteboards waaruit je kunt kiezen voor een geruit bord, een gelinieerd bord, een whiteboard voor muzieknoten of met een ruitverdeling. Ook kun je kiezen uit diverse afmetingen of een whiteboard dat inklapbaar of kantelbaar is. Zo is er voor iedereen en iedere situatie een geschikt whiteboard te vinden. Een professioneel whiteboard heeft vaak een magneet houdend emaille stalen schrijfoppervlak en een aluminium profiel. Je kunt whiteboards gebruiken op kantoor, in het onderwijs of thuis. Ook zijn ze erg geschikt voor een mindmap. Het fijne aan een magneet houdend whiteboard is dat je door middel van magneten verschillende documenten aan je bord kunt bevestigen. Tevens kun je ervoor kiezen om een whiteboard op maat te laten maken. Ieder whiteboard is gemakkelijk te beschrijven en droog uitwisbaar. Je kunt ze zowel horizontaal als verticaal gebruiken.

Speciale whiteboards

Een voorbeeld van een speciaal whiteboard is een Chameleon projectiebord. Dit is de ideale combinatie tussen digitaal presenteren en analoog schrijven. Tijdens iedere presentatie komen er aantekeningen of nieuwe idee├źn uit en deze kun je direct opschrijven of schetsen voor en met de deelnemers van de sessie. Hierdoor wordt de samenwerking en creativiteit tijdens iedere bijeenkomst bevordert. Het leuke aan deze whiteboards van Chameleon is dat ze ook nog eens een mooi design hebben. Ze kunnen gemakkelijk opgaan in hun omgeving door de kleur aan te passen. Je kunt eindeloos spelen met de vorm, grootte en kleur. Ze hebben geen profiellijst en hierdoor kun je iedere vorm uit het whiteboard snijden. Ze zijn uitbreidbaar tot iedere hoogte en breedte. Ook kun je ze exact op maat maken door ze uit te snijden zoals je wilt. Je kunt kiezen voor een zwarte rand en afgeronde hoek of een witte rand met een rechte hoek. Deze Chameleon whiteboards hebben ook nog eens dezelfde kwaliteit als glas en zijn daardoor krasvast en tevens zijn ze duurzaam en met milieuvriendelijke materialen geproduceerd. Je kunt ook kiezen voor andere oppervlakken van het whiteboard zoals zilver metallic, antraciet grijs of een mooi groen krijtbord als je eens iets anders dan het standaard saaie witte oppervlakte zoekt.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*